Bloesemremediecursus

hondenkatten‘DE GLIMLACH ERVAREN VAN DE BLOESEMS’
De wonderlijke kracht van bloesems ervaren door theoretische kennis op te doen maar ook door eigen ervaringen op te doen.
START maandagavond
in maart 2013
20.00 tot 22.00 uur

INHOUD VAN DE CURSUS
Het hoe en wat van de 38 bloesemremedies zoals Bach dat heeft aangegeven. Naast algemene omschrijvingen worden de remedies voor kinderen, dieren en planten uitgediept.

DOEL VAN DE CURSUS
Het doel is om aan het einde van de basiscursus met vertrouwen jezelf, je naaste omgeving en je vrienden te kunnen adviseren over welk bloesemremedie het beste past bij hun klachten. Je leert een eenvoudige anamnese af te nemen waardoor duidelijk wordt welke bloesemremedie toegepast kan worden..

EIGEN ERVARING
Je hoeft geen ervaring te hebben met bloesemremedies. Gedurende de cursus  mag je remedies uitproberen na een keuze gemaakt te hebben. Dit is belangrijk om te ervaren wat bloesems kunnen doen voor jezelf. Waarna je ook voor anderen bloesems kunt uitkiezen. Het allerbelangrijkste is het kijken naar gemoedstoestanden die negatief zijn geworden en waar bloesems bij kunnen helpen om ze weer in balans te krijgen. Je leert ook hoe je remedies kunt kiezen voor jezelf en anderen om je heen.

DE ENERGIE VAN BLOESEMS
Bloesemremedies zijn de energie van bomen, struiken en planten. De energie leren kennen en erop vertrouwen dat het een betekenis kan hebben in het nu en oplossingen kan bieden voor oude problemen die nu nog klachten kunnen veroorzaken.

PRAKTIJKDAG
Ergens gaan we een dag afspreken waarop je leert hoe je de  energie van bloesems, van bomen en struiken en planten ‘vangt’.

LOCATIE
De cursus wordt gehouden in mijn eigen huis aan de rand van Assen.

SAMENVATTING
Tien avonden 1x per maand
De investering voor 10 avonden,
en één praktijkdag.
Gebruik van remedies en cursusmap zijn € 295,00
In 3x betalen of per maand betalen mag ook. Er is een regeling voor terugvordering mogelijk bel of mail me even daarover.

Betalingsvoorwaarden
*Opzeggen zonder kosten kan tot een maand voor de start van de cursus.
*Bij deelname aan de cursus is het verplicht het totale bedrag te betalen, ook bij tussentijds verlaten van de cursus.

Opgave

Je naam (verplicht)

Voor welke cursus geef je je op (verplicht)

Straat en huisnummer:

postcode en plaats:

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer

Je geboortedatum in het formaat jjjj-mm-dd

Evt opmerkingen of bericht

captcha Deze tekens svp hier onder invoeren: