Consulten

Distelvlinder Een consult is een deel van een proces om de innerlijke krachten en het vertrouwen in het zelfhelend vermogen te herwinnen. Na een uitgebreid intakegesprek kijken wat er nodig is om te helen. Dit proces wordt ondersteund door gesprekken en kruidenmiddelen. Er zijn verschillende werkvormen die verheldering in het proces kunnen geven zoals een 1 op 1 opstelling. bij het kruidenconsult staat verdere informatie over het kruidentraject.

“U moet niet proberen een deel te genezen zonder het geheel te behandelen. U moet niet proberen het lichaam te genezen zonder de ziel erbij te betrekken, als u het hoofd en het lichaam gezond wil maken moet u beginnen met het genezen van de ziel. Dit laatste is het belangrijkste.” (Plato)

‘Planten zijn genezers van de mensenziel. Planten hebben niet alleen in de vorm van geneeskruiden invloed op het menselijk lichaam maar ook op de ziel. Dit gebeurt niet zo zeer door de stoffen waaruit het plantenlichaam bestaat als wel uit de krachten en stralingen die van de plant uitgaan.’  Mellie Ulydert,(1908-2009)