Kruidenconsult

Kruidenconsult

Niemand vind het prettig om ziek te zijn of klachten te hebben, maar buikpijn en depressie, om maar wat voorbeelden te noemen, zijn niet je vijanden. Het zijn aanwijzingen van lichaam en geest die om onderzoek, begrip en zachtheid vragen.

(Vrij naar een tekst van Christina Feldman)

Eerste consult of intakegesprek

Het eerste consult gaat over het duidelijk krijgen van de klacht en waar de klacht vandaan komt. Allereerst ga ik luisteren naar wat de ervaringen zijn en wat je zelf al hebt uitgevonden. Daarnaast gaan we via een uitgebreid vragenformulier kijken welke organen er ten grondslag liggen aan de klacht. De lever kan somberheid veroorzaken of menstruatieklachten, de blaas heeft een link met angst en de darmen gaan over verteren. Zijn deze klachten een letterlijke of figuurlijke aanwijzing? Vaak gaat dit hand in hand. Om daar de vinger op te leggen is het belangrijk om de tijd nemen. Het eerste consult duurt daarom meestal anderhalf uur.

Tijdens dit intakegesprek komen er kruidenmiddelen naar voren die de klacht en de mens helpt in het proces van heelwording. Ook kijken we welke tips er tijdens het gesprek naar voren zijn gekomen en belangrijk zijn om mee naar huis te nemen.

Vanuit dit consult komt naar voren welke vervolgstappen er nodig zijn om het zelfhelend vermogen optimaal te laten functioneren.

De prijs voor het eerste consult is 125,00 euro (anderhalf uur en verwerking anamneseformulier) excl. kruidenmiddel(en)
Het tweede en vervolgconsulten zijn 95,00 per uur met uitloop van een kwartier
***sommige zorgverzekeraars vergoeden de kosten***

BETALINGSVOORWAARDEN
Het eerste consult dient contant betaald te worden. Vervolgens kan gekozen worden om contant te betalen of het bedrag via de bank over te maken.
Consulten die binnen 24 uur afgezegd zijn, zonder urgente reden, worden in rekening gebracht.

KWALITEITSGARANTIE
Lid BHET
Beroepsvereniging voor Holistisch Energetisch Therapeuten.
Lid RING
‘RING’staat voor Registratie, certificatie-, informatie- en ontwikkelingsInstituut Natuurgerichte Gezondheidszorg.
(internationaal ‘National Health Care’)

Top